Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφής

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν παραληφθεί αλλοιωμένο κατά την παραλαβή της παραγγελίας και δεν έχει χρησιμοποιηθεί, χτυπηθεί, λερωθεί ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του μαζί με οποιαδήποτε έγγραφα έχουν αποσταλεί (απόδειξη κτλ).  Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση.


Για την επιστροφή προϊόντων επικοινωνείτε μέσω του site ή στέλνοντας email στην διεύθυνση info@kyriakakismeat.gr , ενημερώνοντας για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, τον λόγο για τον οποίο το επιστρέφετε και τα στοιχεία σας, και εμείς θα φροντίσουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάλογα με τον λόγο επιστροφής. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής.


Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδόθηκε είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας), η επιστροφή του θα πραγματοποιείται με την παραλαβή του από εμάς, ενώ θα συμφωνηθεί μαζί σας η επιστροφή των χρημάτων (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) ή η αποστολή του σωστού προϊόντος . H επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η λανθασμένη αποστολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας πριν την αποστολή της και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί πληρωμή, το ποσό επιστρέφεται ενώ αν γίνει ακύρωση ενώ η παραγγελία βρίσκεται σε στάδιο αποστολής με μεταφορικό μέσο, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.